Over ons

Human Capital Services en Triple A Risk Finance

Tegenwoordig moeten grote werkgevers de lasten van verzuim en arbeidsongeschiktheid van (ex-)werknemers nagenoeg zelf dragen. Deze ontwikkeling vraagt om steeds meer samenwerking tussen de afdelingen HR en Finance. Een flinke uitdaging, die nog groter wordt door de huidige strenge privacywetgeving.

Het optimaal benutten van alle regelingen, verzekeringen en aanbieders levert veel voordelen, organisatorisch en financieel. Human Capital Services en Triple A Risk Finance vinden elkaar in dezelfde visie: klanten wegwijs maken in dit complexe speelveld.

h

Hoe wij helpen

De samenwerking tussen Human Capital Alert, Human Capital Insurance en Triple A Risk Finance levert helder inzicht op in thema’s waar u dagelijks mee te maken heeft: de mix van rechten, plichten, beleid, financiële lasten en providers. Na dit inzicht bepaalt u waar u verbeteringen wil aanbrengen in uw bedrijfsvoering wat betreft verzuim en arbeidsongeschiktheid, WGA en eigenrsicodragerschap (ERD). Denk daarbij aan het ontdubbelen of optimaal gebruik maken van dienstverlening van arbodiensten, providers,  en (zorg-) verzekeraars. Of een andere financiering van Ziektewet- en WGA-lasten. Met onze adviezen over beleid en uitvoering kunt u de kosten van verzuim- en arbeidsongeschiktheid aanzienlijk verlagen.

Lees meer
h

Human Capital Alert & Insurance

De specialisten van Human Capital Alert hebben unieke kennis van de financiële implicaties van langdurig verzuim en arbeidsongeschiktheid. Met gedegen casemanagement, analyse en advies verlagen zij de arbeidsongeschiktheidslasten voor werkgevers. Human Capital Insurance is een zusterbedrijf van Human Capital Alert en gespecialiseerd in het verzekeren van arbeidskapitaal in brede zin. Met de juiste verzekeringen kunt u aanspraak maken op dienstverlening van specialisten en een compensatie voor onvoorziene kosten.

Lees meer
h

Triple A Risk Finance

Triple A – Risk Finance kent de markt voor sociale zekerheid en pensioenen als geen ander. En biedt u als onafhankelijke partij een integrale benadering voor uw Employee Benefits. We beoordelen uw situatie, weten welke oplossingen er zijn en rekenen door wat die in de praktijk betekenen voor u en uw medewerkers. Onze toewijding, vakkennis, jarenlange praktijkervaring en actuariële achtergrond staan volledig tot uw dienst bij het vinden van een oplossing die bij u past. Dat betekent niet dat wij voor u beslissen. Wat we wel doen, is zorgdragen dat uw beslissingen zijn gefundeerd op kennis en inzicht. 

Lees meer